Bet365 Bonuskod

Så blir du bäst på att betta på fotboll

18 oktober 2023
Senast uppdaterad: 6 månader sedan
18 oktober 2023
par admin

Så du har bestämt dig för att du vill tjäna lite extra pengar genom att spela på fotbollsmatcher på Bet365, men du vet inte riktigt hur det ska gå till? Lugn, med våra tips kan du börja som en nybörjare och snart bli en riktig mästare med klirr i kassan när du bettar på Bet365.

När det gäller fotboll så kan allt hända. Bortsett från i Bundesliga och Ligue 1, kan ledarlaget plötsligt tappa formen och börja förlora betydligt fler matcher än vad de brukar göra, medan ett bottenlag plötsligt börjar slå alla sina motståndare.

Att betta på fotboll på Bet365 handlar om betydligt mer än att bara sätta pengar på ditt favoritlag, även om du råkar ha kontanter tack vare Bet365:s välkomsterbjudande. För även om vi alla vill att våra favoritlag ska vinna, så bör du ändå se till vilket lag som det är mest sannolikt att de ska vinna, så att du kan kamma hem den där hägrande vinsten.

Några av våra tips för nybörjare

Kolla statistik och förutsägelser

Först gäller det att ta en titt på statistiken innan du bettar på fotboll på Bet365. Du tror kanske att de är ett starkt lag eftersom du bara har minnen av att de segrat, men du måste kolla hur många gånger de har vunnit mot ett annat topplag. Du behöver också kolla hur många matcher de har förlorat och hur deras statistik mot varandra ser ut, även om de inte har mötts på många år, så som fallet kan vara i VM 2018.

Vissa möten har en vana av att sluta på ett visst sätt som upprepar sig över tid. Ett annat utmärkt tillvägagångssätt är att kolla med en rad olika bettingsajter förutom den där du tänker satsa pengar för att se vad för odds de har satt.

Oddsen baseras oftast på tidigare matcher; detta hjälper dig att välja vilket lag som du tror är bäst att satsa på när du ska betta på fotboll på Bet365. Oddsen är aldrig hundraprocentiga, men de kan vara en bra hjälp när du ska betta.

När du kollar din statistik bör du också kolla hur lagen brukar spela på hemmaplan, respektive bortaplan – och sedan så klart kolla var matchen ska spelas.

Exempel: Manchester United vs. Liverpool – samtliga seriematcher

  • Man United Segrar Oavgjort Liverpool Segrar Man United Mål Liverpool Mål
  • Samtliga seriematcher 62 44 53 222 209
  • United hemmaplan, samtliga seriematcher 39 25 15 132 73
  • Sir Alex på tränarbänken 25 13 15 72 63
  • United hemmaplan – Sir Alex på tränarbänken 14 7 5 39 23Premier League 22 8 11 61 48
  • Premier League hemmaplan 12 4 4 32 19

 

Håll dig alltid uppdaterad

Se till att du alltid håller dig uppdaterad på lagen som spelar i den liga där du bettar på fotboll på Bet365. När du väl vet vilka spelare som är extra viktiga för sina lag gäller det att ta reda på om de kommer att spela i den matchen som du tänker betta på, eller om de inte kommer att vara det; om deras ersättare håller samma klass.

På Bet365 finns en matnyttig blogg med lite nyheter och förutsägelser.

Säg till exempel att de målfarligaste spelarna i Liverpool är Roberto Firmino och Christian Benteke, skulle Liverpool fortfarande kunna göra tillräckligt många mål för att vinna om de vore skadade? Det, och mycket mer, är bar att tänka på när du ska betta på fotboll på Bet365.

  • Satsa med bet365

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll