Bet365 Bonuskod

Bet365 recension

24 oktober 2023
Senast uppdaterad: 9 månader sedan
24 oktober 2023
par Elin Sommer Gunn

Bet365 är ett stort onlinecasino med många sektioner för alla typer av spelare. Här ska vi Bet365 recension deras spelutbud vad gäller betting, livebetting och oddsspel. I Bet365 testet går vi igenom erbjudanden, utbud och listar för- och nackdelar med sajten.

Title Bet365 recension
Välkomsterbjudande  3/5

T&Cs apply : Sport | Poker

Besök Bet365

Utbud  5/5
Odds 5/5
Mobilapp 5/5
Streaming/Livetjänster 5/5
Genomsnittsbetyg 4,7

 

Bet365 recension utbud: 5/5

Bet365 har länge samlat på sig oddsspel i mängder av ligor och sporter. De ger dig inte bara alla vanliga bets på klassiska matcher i fotboll utan du hittar galopp, backhoppning, greyhound, dart, speedway och obskyra marknader i futsal och gaelisk sport.

Inte nog med det, du kan dessutom spela på nöje och underhållning, politik eller finansmarknadens rörlighet. Testa liveodds och följ flera hundra spel i varje match eller spela på andra sidospel kring placeringar i ligan eller cuper. Utbudet på Bet365 är oslagbart och du kommer hitta mycket nöje i denna oddssektion.

Bet365 recension odds: 5/5

Oddsen som erbjuds på Bet365 är också starka i förhållande till många andra spelbolag. Vill du spela på en av de stora matcherna i Champions League kan du genom en snabb jämförelse välja Bet365 med gott samvete.

De har rakt igenom högre odds på alla resultat i nästa omgång av mästarligan. Odds får högt betyg i Bet365 testet.

Bet365 recension app: 5/5

Håller såklart även appen en väldigt hög nivå. För tillfället finns den tillgänglig för iPhone och Android och genom den kan du göra allt du gör med dina spel via datorn.

Du hittar till och med livebetting och livestream-funktionen i appen. Där finns också statistik och all fakta för att  kunna toppa dina betts och satsa hårt. Samtliga marknader och sporter finns tillgängliga i appen och det är också därför som de allra flesta föredrar just denna app framför andra.

Du hittar mer information om appen i artikel om mobilappar.

Bet365 recension kundtjänst: 5/5

Välj om du vill kontakta dem på telefon, mail, livechatt, brev eller fax – dygnet runt. Du hittar all kontaktinformation på sidan.

Bet365 recension streaming: 5/5

Livestreaming går ihop med livebetting och Bet365 erbjuder dem båda. Du kan också se dem via mobilen i appen. Den enda nackdelen med utbudet är att Bet365 inte har tillgång till Premier League och Champions League.

Istället kan du följa dessa matcher med hjälp av liveuppdateringarna under tiden. Du behöver vara medlem och göra en insättning för att få tillgång till livestreamen.

Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

Bet365 med BankID

Just nu kan man inte bekräfta registreringen till Bet365 med BankID. Dock om du använder Trustly för insättningar eller uttag kan du använda BankID för Trustly. Säkerhet är verkligen stor sak nu mer än vad det har varit förut. Därför undrar vi lite grann att du inte kan ännu registrera med Bet365 BankID. Med BankID för du meddelande på BankID appen om du vill bekräfta information till olika ändamål.

Därför gillar vi verkligen att vi kan bekräfta insättningar via Trustly BankID.

Vårt omdöme och genomsnittsbetyg – 4,7

Bet365 landar ett väldigt högt genomsnittsbetyg när det kommer till sports betting. Den enda nackdelen som vi funnit är att välkomsterbjudandet är väldigt medelmåttigt, men som spelare ska du också minnas att du får desto större bonusar och privilegier när du återkommer till Bet365 och spelar regelbundet.

För att få tillgång till välkomstbonusen behöver du kvalificera dig för en bonus. Du behöver sedan omsätta insatsen för att få bonusen att spela för. Det är dock värt det eftersom en tids spelande på Bet365 kommer ge dig större fördelar än hos många andra spelbolag.

Vi gillar Vi gillar inte
+ Förstklassigt utbud av oddsspel – Omsättningskrav
+ Inga avgifter för insättning eller uttag  – Krångliga regler för bonusen
+ Livestream + Liveodds = härligt
  • Satsa med bet365

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll