Bet365 Bonuskod

Bet365 Live Betting och Streaming Guide: Ligor, marknader och mycket mer.

22 oktober 2023
Senast uppdaterad: 7 månader sedan
22 oktober 2023
par Elin Sommer Gunn

Live betting är mitt favoritsätt att hålla actionen igång efter att matchen har dragit igång. Tänk hypotetiskt att du missar chansen att få in ett bet innan matchen, eller att dina spel inte ser ut att gå in halvvägs in i matchen. Då är live betting ett perfekt sätt att hitta ny action och på så sätt kompensera för de två andra faktumen.

I den här guiden till Bets365:s live streaming och live betting kommer jag förklara för dig hur du kan utnyttja all liveaction som Bet365 har att erbjuda.

Bet365 Live Betting

När jag säger att mängden live betting möjligheter hos Bet365 är omfattande, menar jag verkligen att den verkligen är omfattande. Den ignorerar bokstavligen ingen sport eller liga. Om du kan föreställa dig att någon sportliga existera, då finns den troligen att spela på live hos Bet365. För att bevisa detta ska jag nämna bara ett fåtal av ligorna som jag nyligen kunde spela på live hos Bet365.

När det kommer till fotboll kunde jag lägga insatser på Myanmar National League, såväl som Thailands U19 liga, såklart kryddat med toppligor som Premier League. Jag kunde lägga livespel på badminton turneringar från hela världen, Algeriets volleybolliga för damer, olika backhoppningstävlingar. Allt detta samtidigt i via Bet365:s mjukvara för live betting. Det är ingen överdrift att påstå att det enda som begränsar ditt livespelande hos Bet365 är din egen fantasi.

Det är inte bara det att du kan spela på matcher från alla ligor och sporter jag nämner här ovan när du spelar live hos Bet365. Det finns även en enorm mängd marknader att välja bland. Ta bordtennis som exempel, som är en annan sport du kan lägga livespel på när du besöker Bet365. Då det är en rätt obskyr i avseendet att den inte får så mycket mainstream uppmärksamhet kan man tänka sig att du kan spela på vinnare och eventuellt antal spelade poäng, men inte mer. Istället får du tillgång till de marknaderna, plus galet specifika spel, som vem som vinner specifika bollar och vilken segermarginal någon kommer ha i ett specifikt set.

Det framstår som rätt självklart att dessa omfattande live bettingmarknader även gäller för de större sporterna. Jag blev lika bortskämd när det gällde ligor som AFL, NRL och NBA. Den enda skillnaden var att jag visste vad jag spelade på i någon utsträckning, vilket jag inte kunde säga när det gällde spel på exempelvis bordtennis och damvolleyboll i Algeriet.

Sammanfattningsvis är det nästan överväldigande att se alla live betting möjligheter hos Bet365,men det är naturligtvis fantastiskt för fansen till de sporter och ligorna som annars inte får denna nivå av uppmärksamhet. Och du vet att hellre lägger dina livespel hos Bet365, med möjligheten att spela på dina favoritsporter, ligor och lag på ett sätt som inte är möjligt någon annanstans. Tänk dock på att betting marknaderna kan förändras och variera i antal.

Obs! Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

 

Bet365 Streaming

Om med all uppmärksamhet jag nu gett Bet365 live betting, vore de slarvigt av dom om de inte hade gjort ett lika omfattande jobb med sin live stream plattform. Allt för att ge personer som mig chansen att titta på sport från en och samma plats och till, och med en enda skärm när det är möjligt. Här kommer vi gå igenom de sporter som går att streama, samt ett antal coola funktioner som gör de enklare att njuta av.

När det gäller sporter du kan välja på att när du njuter av Bet365 streaming, beror mycket på var du befinner dig och vilka restriktioner som finns där du bor. Med det sagt, kan vi konstatera att sajten erbjuder ett häpnadsväckande utbud av tennis live streaming, vilket är perfekt för sådana som mig som inte kan få nog av tennis, men som inte vill betala extra för att titta i hög upplösning. Bet365 erbjuder även Greyhound Racing live, en kombination som blir lite besvärlig då den mestadels kombineras med tennis här i Australien.

Kanske är det allra bästa med Bet365 live streaming möjligheterna du har i Bet365 appen, med att streama en tävling eller match på samma skärm som du lägger ett livespel på samma tävling eller match. Detta kan alltså göras i Bet365 appen, där kunde jag även klicka på TITTA-knappen på live betting sidan för en specifik match och fick då upp live streamingen på toppen av skärmen. Samtidigt som live betting marknaderna fortfarande syntes i botten av skärmen. Detta var extremt praktiskt, även jämfört med Bet365s skrivbords upplevelse, där jag var tvungen att skifta mellan flikarna för att ta mig mellan live betting fönstret till live streaming plattformen.

För att ta del av alla Bet365 streaming möjligheter är det enda som krävs att du har pengar på spelkontot, alternativt att du har lagt ett spel de senaste 24 timmarna. Det finns ingen specifik minimisumma du måste ha på kontot för att njuta av alla Bet365 live streaming möjligheter. Detta är ett utmärkt argument att spara en liten slant på Bet365 kontot hela tiden, så att man i varje fall kan titta på matcherna som intresserar en, utan att konstant behöva göra insättningar eller försöka hitta dessa matcher på andra streaming plattformar. Geografiska restriktioner gäller också, så se till att kolla upp detta i förtid för att undvika besvikelse.

Tillsammans skapar Bet365 streaming och live betting en kombination som skapar en riktigt underhållande livesport upplevelse. Det skapar en stor frihet att ha så många olika live betting möjligheter att välja bland och är inte alls överväldigande. Åtminstone så länge du lovar dig själv att vara disciplinerad med din bankrulle hantering och inte ge dig in i för många saker på samma gång. Dessutom skapar möjligheten att live streama matcherna och tävlingarna du spelar på via samma skärm en förhöjd upplevelse. Det är definitivt en av mina favoritfunktioner hos Bet365.

  • Satsa med bet365

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll