Bet365 Bonuskod

Fördelar och nackdelar med In-Play Sports Betting

21 oktober 2023
Senast uppdaterad: 6 månader sedan
21 oktober 2023
par admin

In-play, eller live betting som det ibland också kallas, är en spännande utveckling av online betting. Det är en form av betting som har få konkurrenter när det handlar om att känna engagemang i matchen, lagen och spelarna.

In-Play Sports Betting innebär att oddsen förändras baserat på hur en match utvecklas live, vilket både gör det svårare men också betydligt mer spännande att betta.

IN-PLAY SPORTS BETTING

Fördelar med In-Play Sports Betting

Strategier kan misslyckas

Det spelar ingen roll vad statistiken säger, ingenting går att ta för givet när det handlar om sport. Underdogs kan överraska och spelare kan bli skadade under pågående match. In-Play Sports Betting låter dig ta oförutsägbara händelser i beaktande när du satsar pengar.

Använd detta till till fördel, ta dig tid under pauser att analysera matchsituationen och placera nya ackumulerade satsningar baserade på de fakta som gäller just då istället för teoretiska analyser.

Magkänsla

Statistik och siffror är förstås viktigt även i In-Play Sports Betting, men glöm inte bort att använda din magkänsla. Hur en spelare presterar påverkas av tillsynes saker som en tackling eller ett gult kort. Det är viktigt att analysera individuella beteenden för att kunna lägga väl placerade satsningar.

Förhoppningsvis förvandlas dina analyser till riktiga pengar.

Bättre odds

Oddsen för In-Play Sports Betting är oftast bättre än de odds du hittar inför matcher. Det enklare att se om något av lagen håller på att tappa greppet eller om en comeback är på gång under andra halvlek. Bookmakers som Bet365, Elfbet och andra visar odds i realtid vilket låter dig hålla koll på hur de ökar eller sjunker.

In-Play Sports Betting är perfekt för snabba sporter som ishockey, med många mål – vilket innebär att odds snabbt kan förändras.

Mer spänning

  • Om betting och sport är din favoritsysselsättning så har du fått jackpott!
  • In-Play Sports Betting låter dig titta på dina favoritlag och betta samtidigt och ger dig fler möjligheter att interagera med matchhändelserna live.
  • Det ges helt enkelt fler chanser med In-Play Sports Betting vilket gör det oförutsägbart och spännande.

Nackdelar med In-Play Sports Betting

Strategi spelar ingen roll

Om din betting bygger på strategi och research så kanske In-Play Sports Betting inte är någonting för dig.

Det är en spontan form av betting som sker inom begränsade tidsintervall. Du måste ha förmågan att fatta snabba beslut i korta tidsintervall för att snabbt kunna betta.

Du måste vara snabb

När en match vänder så måste du vara beredd att satsa snabbt. Om en straff ska läggas så har du bara sekunderna innan den genomförs på dig att lägga din satsning. Du måste inte bara tänka snabbt utan också agera snabbt.

Odds fluktuerar hela tiden med In-Play Sports Betting, så du måste agera så snabbt du bara kan. Om ditt lag har varit nära att göra mål ett tag och du tror att de strax kommer att göra det så måste du agera på den känslan direkt.

Fördröjningar

Så länge som du inte beskådar matchen live så måste du acceptera en viss fördröjning i matchsändningen.

Det kan spela stor roll när det handlar om In-Play Sports Betting. Om du försöker lägga en satsning men inte kan göra det, vänta några sekunder och försök igen. Ha tålamod!

FORDELAR MED IN-PLAY SPORTS BETTING

Du måste vara dedikerad

I vanlig betting gör du din research på förhand, satsar dina pengar och kan sen göra precis vad du vill.

Det spelar ingen roll att du inte kan titta på varje sekund av matchen, du kan ändå kolla matchresultaten när som helst. Med In-Play Sports Betting måste du aktivt titta på matchen.

Det är inget problem om du älskar sport, men för dem som inte är lika dedikerade är In-Play Sports Betting inte lika attraktivt.

Fler förluster

  • Precis som vi varit inne på tidigare så kan live betting leda dig till att lägga satsningar baserat på instinkt snarare än välavvägd analys.
  • Utöver det så kommer du förmodligen att göra fler satsningar jämfört med vanlig betting.
  • Se till att hålla koll på alla satsningar du gör så att du i slutändan inte förlorar mer pengar än du har råd med.

Försämrat omdöme

Det finns i huvudsak tre faktorer som kan försämra ditt omdöme med In-play betting. Den första är att du kan känna dig benägen att favorisera spelare som du tycker om. Följ instinkten om det är så att den stämmer överens med ditt kritiska tänkande.

Den andra är att människor har en tendens att gilla underdogs. Men faktum är att underdogs anses vara just det baserat på att de vanligtvis inte är lika bra. Den tredje faktorn har att göra med vart du är när du tittar på matchen.

Om du befinner dig i en bar, eller plockar öl från kylen, bär i åtanke att alkohol i kombination med adrenalin påverkar ditt omdöme.

  • Satsa med bet365

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll