Bet365 Bonuskod

Toppligor att spela på hos Bet365

24 oktober 2023
Senast uppdaterad: 6 månader sedan
24 oktober 2023
par admin

Som ni kanske känner till finns det ett enormt utbud av ligor, sporter och spelalternativ på Bet365 Sverige, inte minst Bet365 online sports betting. Jag kan inte påstå att något av alternativen är dåliga men visst finns det ligor som har det där lilla extra.

Välkända toppligor som gör betting så mycket roligare än några av de mindre kända alternativen runt om i världen. Här tar jag upp några av de hetaste ligorna på Bet365 Sverige, enligt min mening.

AFL: Betting på högsta ligan i Australisk fotboll på Bet365 Sverige

Alla former av fotboll är ju intressant. Det jag gillar mest med att spela på AFL, australisk fotboll, är de många olika spelalternativ som erbjuds. Liksom på traditionell fotboll, finns här allt från de klassiska spelen på vilket lag som vinner matchen eller hur stor segermarginalen blir, till mer specifika spel på hur varje enskild spelare kommer att sköta sig under matchen. Ett bra exempel på hur Bet365 online sports bettingkan fungera.

Bet365 Sverige ger också många långsiktiga spelalternativ på AFL, vilket gör spel på denna liga och på australisk fotboll så mycket roligare. Jag kunde till exempel spela på vilka som vinner den stora finalen, vilken delstat vinnaren kommer att komma ifrån och vilket lag som kommer dra på sig flest förluster under en hel säsong av australisk fotboll. Det kan såklart ske ändringar på spelmarknaden, det gör det hela tiden, men jag kände mig riktigt bortskämd med alternativ när det gällde att spela på australisk fotboll på Bet365 Sverige.

NBA: Suverän betting för alla basketfans

Jag erkänner att jag är ett stort fan av NBA. En stor liga i en stor sport så det finns massor av spelmöjligheter. Då är frågan; hur gör man oddsen riktigt intressanta i denna skarpa konkurrens? Bet365 Sverige gör detta väldigt väl, tack vare deras förmåga att få vanliga spel att lyfta till en ny nivå och få de vanliga trista alternativen att kännas mycket mer spännande än de annars skulle vara.

Till exempel, titta gärna på alternativen på segermarginal i NBA-matcher och jämför dem med några av konkurrenterna. Detta är ett väldigt vanligt spel, det har länge funnits möjligheter att betta på hur stor marginal ett lag kommer att vinna eller förlora med. Det som gör Bet365 Sverige så intressant och kul är att det finns så många olika sätt att betta på segermarginal.

I och med att alternativen är fler och smalare innebär detta att du kan välja om du vill ha lite större marginal, vilket ökar chanserna att vinna, eller om du vill spela med mindre marginal. Då minskar såklart chanserna att vinna men när du väl vinner blir utdelningen desto bättre. Vinna stort eller vinna ofta, vilket föredrar du?

NRL: Hur du bettar på de största rugbymatcherna

Att betta på rugby är väldigt intressant eftersom en matchbild kan förändras fullständigt genom bara en enda felpass eller ett domslut. Inte minst om du följer matchen och kör med Bet365 online sports betting. Att en liten detalj kan göra så stor skillnad är det som gör det hela så intressant och roligt. En anledning till varför jag har NRL på min shortlist på Bet365 Sverige tillsammans med bland annat basket, fotboll och australisk fotboll. En annan anledning är de många alternativ som erbjuds när du bettar på rugby mer långsiktigt, sett över en hel säsong.

Jag gillar också att noga kolla igenom oddsen på att vissa specifika spelare gör ett försök i Bet365 online sports betting. Här kan du hitta många sköna spel, speciellt om du följer ett lag och dess spelare så att du har koll på hur deras offense fungerar. Säg till exempel att du vet att ett lag oftast attackerar på högerkanten, då ökar också dina chanser att räkna ut vilken spelare som kommer att bokföras för försöket. Den typen av kunskap kan användas till att dra hem en storvinst i Bet365 online sports betting.

På samma sätt kan du också dra nytta av kunskaper om lagens nuvarande form. Kanske har ett lag haft problem att försvara sig längs vänsterkanten under de tre senaste matcherna, då kan det vara en indikation på att det är just där deras motståndare kommer att hitta luckor och lyckas med matchens första försök. Om motståndarlaget dessutom har en erkänt duktig spelare på just denna svaga vänsterkant, då kan du dra in ett relativt enkelt bet bara genom att veta dina saker på Bet365 online sports betting.

Kanske har du koll på att en mindre känd spelare är i väldigt bra form, bättre koll än vad oddssättarna har. Ni förstår vad jag menar, det är kul att spela på rugby på Bet365 online sports betting.

UFC: Ett måste för kampsportsentusiaster på Bet365 online sports betting

Mixed martial arts får sällan den kärlek den förtjänar från bettingentusiaster, många blir lite avskräckta av sportens brutalitet. Jag är själv ett stort fan av Bet365 online sports betting på MMA och speciellt på UFC-matcher. Lika kul som att spela på ishockey eller fotboll. Bet365 Sverige erbjuder en mängd olika spelalternativ på UFC, inte bara spel på vilken fighter som kommer att vinna matchen. Du kan också kombinera med att betta på i vilken rond fighten kommer att vinnas eller i vilken rond fighten kommer att ta slut.

Det kan såklart tyckas väldigt svårt och utmanande att förutse att en match kommer ta slut i andra ronden på grund av ett submission hold, men belöningen om du lyckas med detta gör det värt att ta chansen.

De här fyra ligorna är mina personliga favoriter när det kommer till att spela på Bet365 online sports betting. Du kanske inte alls håller med utan spelar hellre på några helt andra sporter. Oavsett vad du gillar så finns det något för dig på Bet365 Sverige.

  • Satsa med bet365

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll