Bet365 Bonuskod

Allt om Bet365 eller Unibet: Bonus, Spelbud, Appar

30 maj 2023
Senast uppdaterad: 4 dagar sedan
30 maj 2023
par admin

Ta reda på mer om Bet365 eller Unibet i denna artikel där vi går igenom Bet365 vs Unibet. Här får du veta vilket som är det bästa och om du ska välja Bet365 eller Unibet.

Bet365 Unibet
Totalt betyg  4/5  5/5
Välkomsterbjudande för betting Besök Bet365

T&Cs apply : Sport | Poker

 100 kr freebet
Marknader Alla de vanliga marknaderna man kan förvänta sig såsom fotboll, tennis, basket, baseboll och mer.  Många olika marknader men mest fokuserat på fotboll, cricket och tennis.
Odds Goda marginaler och några av de bästa oddsen man kan hitta på de flesta av marknaderna. Något lägre marginaler men väldigt bra odds jämfört med många andra spelbolag. Höga odds på framförallt fotboll.
Mobil app Användare har rapporterat att appen ibland inte fungerar, men samtidigt är den väldigt användarvänlig och det lätt att lägga satsningar och navigera runt sajten.  Appen har fått goda omdömen för att den fungerar på många olika operativsystem och även inkluderar äldre modeller av telefoner och surfplattor. Många specialfunktioner och lätt att använda.
Välkomstbonusen

Endast nya kunder. Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden betmax365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Regler och villkor gäller 18+. Spela ansvarssfullt. Stodlinjen.se

Välkomstbonusar, jämförelse och vinnare: Unibet

Unibet har en 200% bonus som ger totalt 2000 kronor. Man måste göra en insättning på 100 kronor eller mer för att få bonusen.

När det gäller Bet365 vs Unibet så har Unibet helt klart en bättre välomstbonus eftersom den ger dubbelt så mycket. Om du undrar huruvida du ska välja Bet365 eller Unibet baserat på välkomstbonus så vinner utan tvekan Unibet.

För att få reda på mer om både Unibet och Bet365’s välkomstbonusar kan du läsa våra artiklar om Bet365 bonuskod och Unibet bonuskod.

Regler och villkor gäller 18+. Spela ansvarssfullt. Stodlinjen.se

Marknadsomfång/tillgängliga sporter, jämförelse och vinnare: Bet365

Bet365 har ett stort och brett utbud av marknader. Det finns många olika ligor att satsa på och du hittar bland annat sporter som fotboll, tennis, basket, amerikansk fotboll, rugby, cykling och mycket mer.

Unibet är mest fokuserat på fotboll än något annat, men de har också de vanligaste marknaderna och inkluderar sporter som tennis, cricket.

Vad gäller Bet365 vs Unibet så vinner Bet365 helt klart när det kommer till marknadsutbudet. Det finns fler marknader och mer sporter här. Väljer du Bet365 eller Unibet baserat på marknader så är det Bet365 du ska välja.

Jämförelse av marknadsomfång med exempel

Som exempel kan vi ta Bet365 eller Unibet i fotbollsligan Premier League. Du kan satsa på vinnare, att åka ur, sluta bland de fyra bästa, bästa målgörare och mycket mer.

I samma exempel om Premier League låter Unibet dig satsa på 10 matcher i förväg. Du kan satsa på marknaderna vinnare, över och under.

När det kommer till Bet365 vs Unibet och marknadsomfång vinner Bet365 eftersom de erbjuder fler marknader och sportevenemang. Undrar du om du ska välja Bet365 eller Unibet baserat på marknader finns fler satsningsalternativ och fler matcher att satsa på i förväg med Bet365.

Odds bonus

Odds, jämförelse och vinnare: Bet365

I jämförelsen Bet365 eller Unibet vinner Bet365 när det kommer till odds då de ger bättre odds och därmed högre utbetalningar vid vinst. Om man satsar stort kan det bli en betydande skillnad.

Mobil app, jämförelse och vinnare: Unibet

Bet365 har en lättanvänd app men det har klagats en del på att den ibland får problem och inte fungerar.

Unibet har en användarvänlig app som finns tillgänglig även för äldre mobiltelefoner och surfplattor.

När det gäller Bet365 vs Unibet och deras appar så vinner Unibet på grund av tillgänglighet. Innan du väljer Bet365 eller Unibet kan du få reda på mer genom våra artiklar Bet365 app och Unibet app.

Regler och villkor gäller 18+. Spela ansvarssfullt. Stodlinjen.se

Streaming/live alternativ och vinnare: Unibet

Bet365 erbjuder livebetting på nästan alla sporter. Det går att zooma in med konsolen och byta bildkvalitet. Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

Unibet erbjuder också livebetting och har god kvalitet på sin streamingtjänst. Förutom att byta bildkvalitet finns det ibland flera streams för samma match med olika perspektiv.

Vinnaren mellan Bet365 vs Unibet i streamingkvalitet är Unibet på grund av en utomordentlig kvalitet och fler specialfunktioner.

Vårt omdöme: Bet365 vs Unibet, vilken är den bästa?

När det gäller Bet365 vs Unibet så får Unibet ett bättre omdöme. De har högre odds och en mer tillgänglig app, dessutom är deras bonus bättre och de har bättre kvalitet på sin streamingtjänst.

Du kan få mer råd kring Bet365 eller Unibet genom att läsa våra artiklar Bet365 omdöme och Unibet omdöme.

  • Satsa med bet365

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |