Bet365 Bonuskod

Bet365 acca – en guide för hur du gör en combi satsning

5 augusti 2018
par Hendrikje Joksch

Ackumulator-satsningar är tveklöst min favorit bland olika typer av bets man kan göra. Det är en typ av satsning som, bortsett från att satsa pengar på en ordentlig underdog till otroliga odds, ger chansen att vinna stora pengar utan att samtidigt utsätta sig för risken att förlora en stor summa.

I den här guiden kommer jag att lära dig hur du placerar en combi satsning på Bet365 så att du kan maximera dina vinster utan att samtidigt maximera din risk. Jag kommer också att förse dig med några tips på hur du gör lyckade combi satsningar och undviker de vanligaste fallgroparna.

Bet365 bonuskod

Bet365 acca – vad är en combi satsning?

Det behöver knappast sägas, men för att placera en combi satsning, eller Bet365 acca, så behöver du förstås först veta exakt vad det är för något. En combi satsning är en typ av vad där du som spelare satsar på flera lag, matchutgångar eller andra events samtidigt i en och samma satsning. Om du till exempel antar att både Elfsborg och Helsingborg kommer att vinna deras respektive matcher i allsvenskan under samma dag så kan du välja att samla båda satsningarna i en Bet365 acca.

Det ska påpekas att för att din Bet365 acca ska lyckas så måste alla utgångarna du satsade på uppfyllas. Även om bara en av matcherna går fel så kommer hela din combi satsning räknas som en förlust och dina satsade pengar kommer att förloras med den. I den här guiden kommer vi att visa dig hur du placerar en lyckad combi satsning och några tips för hur sätter ihop en idealisk Bet365 acca.

När det handlar om vad som gör en Bet365 acca så lockande så är det givetvis chansen till att vinna stora vinster. En combi satsning förstorar upp oddsen ju fler matcher eller event som ingår i den. Det gör en Bet365 acca till en högrisk-satsning med chansen att få en stor vinst i slutändan.

Hur du gör en Bet365 acca eller combi satsning

När du gör din första Bet365 acca så kommer du att bli lika förvånad som mig när du upptäcker hur lätt det är. Bet365 gränssnitt har alla funktioner som behövs lätt åtkomliga, vilket är varför jag i första hand använder mig av Bet365 för att göra den här typen av exotiska satsningar.

För att göra en Bet365 acca, en combi satsning, börjar du med att välja vilka odds (matcher) som ska ingå i den. Längst ner på sidan hos Bet365 där du gör dina satsningar hittar du ett antal olika alternativ varav ett kallas för multi bet, och det låter dig kombinera alla odds och baka ihop dem till en enda stor satsning med sammanräknade odds och så vidare. När du väl valt vilka matcher du vill ska ingå återstår bara att välja hur mycket du vill satsa och trycka på “placera bet”.

bet365 acca

Tips för en lyckad combi satsning hos Bet365

Jag har satt ihop en hel del ambitiösa combi satsningar och jag vet därför av egen erfarenhet att det finns ett antal fallgropar att se upp för. Det vanligaste misstaget är att man bakar ihop alltför många odds när man gör en Bet365 acca, vilket lätt sker i och med att den potentiella vinsten ökar för varje match man plockar in. Men här gäller det att tänka sig för, eftersom allt högre odds också innebär att chansen att vinna minskar.

Håll dig också till vad du känner till när du sätter ihop en Bet365 acca. Chanserna att vinna på sikt blir större i och med all kunskap du ackumulerar. Låt inte impulsen att stoppa in ännu en match till en redan färdig combi satsning ta överhanden bara för att den potentiella vinstsumman då blir mycket större.

Slutligen så ska du aldrig riskera för mycket på en combi satsning. Det är meningen att en Bet365 acca ska vara ett sätt att krydda ditt spelande, inte göra dig utfattig. Oddsen för en Bet365 acca är alltid höga, och det är de av en anledning, kom ihåg att alla matcherna du spelar på måste gå som du tänkt dig för att du ska vinna. Satsa lite pengar och låt istället de höga oddsen utgöra potentialen till att vinna stora summor snarare än din höga insats. Det kanske kan kännas surt att vinna en Bet365 acca till låg insats, men det är en betydligt bättre känsla än att satsa mycket pengar bara för att förlora dem.

Sammanfattningsvis är det väldigt lätt att göra en combi satsning hos Bet365. Allt man behöver göra är att välja de lag man vill ska ingå och hur mycket pengar man vill satsa, Bet365 gör resten av jobbet.

Bet365 acca – en guide för hur du gör en combi satsning
4.8 (95.9%) 78 votes
  • Satsa med bet365