Bet365 Bonuskod

Bet365 mobil app för iPhones och Android

5 oktober 2018
par Hendrikje Joksch

Bet365 - Regler & villkor gäller : Sportspel | Kasino | Poker | Kun for nye kunder | Kommersiellt innehåll | 18+

Jag älskar att kunna betta på sport när jag är på språng. Det innebär att jag behöver kunna lägga mina satsningar oavsett var jag befinner mig, för att inte missa någonting, även om jag inte har tillgång till en dator.

Som tur är finns Bet365 app till hjälp med ett lättanvänt gränssnitt och tillgång till alla de funktioner som finns på deras hemsida, men paketerat i ett litet format som passar mobiltelefonen. I den här recensionen av Bet365 app för iPhone och Android kommer jag att gå igenom vad som gör den så bra och varför den är värd att kolla in.

Bet365 bonuskod

Bet365 app – gränssnitt

Ett av de vanligaste problemen när man bettar på mobilen är att de flesta hemsidor är designade för datorskärmar vilket gör att de av en massa anledningar blir frustrerande att navigera på i mobiltelefonen. Så är det inte när man använder Bet365 app för Android och iPhone, den är lätt att använda på ett sätt som gör att en mindre skärmstorlek inte känns som någon nackdel alls.

Via en meny som finns i appens vänstra sida kunde jag enkelt scrolla mig igenom och välja mellan olika sporter i Bet365 stora sportsbook. Att skifta mellan till exempel allsvenskan till SHL går på ett ögonblick.

Högst upp i menyn finns ett antal knappar som låter en växla mellan Bet365 olika spelsektioner. Man kan på så sätt röra sig mellan deras sportsbook till live-sektionen eller kampanjkalendern osv. Varje avdelning befinner sig bara en tappning bort med Bet365 mobil för iPhone och Android. Att lägga ett bet är lika enkelt och görs genom att man tappar på “Mina Vad”-knappen efter att man valt vilken sport man vill satsa på. Den här recensionen av Bet365 app kan inte annat än ge toppbetyg för hur lättmanövrerad Bet365 app är.

bet365 mobile app

Bet365 – livestreaming

Vad jag upplevde som den bästa funktionen i Bet365 för mobil var möjligheten att ta del av Bet365 stora utbud av livesända sporter direkt i appen. Att behöva växla fram och tillbaka mellan en bettingsida och en app där man kan titta på livesänd sport är ofta en frustrerande upplevelse. Särskilt i de fall då man vill betta och missar möjligheter på grund av den tid det tar att växla mellan olika appar. Med Bet365 mobil för iPhone och Android blir problem som dessa ett minne blott då du bettar från samma app som du också tittar på matcherna i.

Genom att använda mig av appens In-Play funktion kan jag se alla matcher och events som pågår vid en given tidpunkt. Matcher som livesänds indikeras av en stor, gul knapp märkt “Titta”, vilket betydde att jag kunde se de matcherna direkt via Bet365 app. En tappning på knappen och den aktuella matchen började spelas upp i kristallklar bildkvalitet samtidigt som odds för matchen ständigt uppdaterades direkt under videon.

Sättet Bet365 mobil för iPhone och Android kombinerat livesädningar och live odds är den här appens bästa funktion då du inte behöver växla mellan olika appar, eller ens växla vart du befinner dig i själva appen för att både kunna titta på matcher och göra live bets.

För att kunna titta på livesänd sport i Bet365 app för iPhone och Android så ska du försäkra dig om att du har pengar på ditt spelkonto, alternativt så behöver du ha satsat pengar någon gång under det senaste dygnet. Ha också i åtanke att tillgången till vissa sändningar kan begränsas av vart du befinner dig.

Obs! Observera att live stream-tjänsten inte är tillgänglig i alla länder.

fotboll-europa-odds-pengar

Bet365 mobil – Live Betting

Vad gäller live betting i Bet365 för mobil så är det också en funktion som förtjänar god kritik. Utöver möjligheterna att streama mängder av matcher så redovisar Bet365 data och statistik relaterad till de flesta matcherna, även i de fall de inte sänder matchen live. Man får på så sätt tillgång till viktig matchinformation och annan data utan att man behöver lämna Bet365 app för iPhones och Android.

Som förväntat så tyckte jag om hur många alternativ för live betting som finns för varje given match hos Bet365, vilket gör det möjligt att hitta bra odds även inom mindre populära sporter. Man har dessutom möjligheten att göra en “cash out” under pågående matcher, vilket är en otroligt användbar funktion. Om du satsat pengar på en match som inte utvecklas som du vill så kan Bet365 i princip köpa ut dig och du får tillbaka en mindre del av det satsade beloppet.

Bet365 mobil app för iPhones och Android har en mängd bra funktioner som gör det enkelt att spela för dem som föredrar att spela på sina mobiltelefoner. De erbjuder ett stort urval av odds i ett användarvänligt gränssnitt som gör att man alltid inte är mer än en tappning från varje funktion man kan tänkas vilja komma åt. När det gäller livesändningar så låter Bet365 för mobil, för både iPhone och Android, dig se odds och placera pengar på pågående matcher från samma sida som du tittar på dem, plussa på med cash out-funktionen och du har en app som mer än väl är värd att rekommendera.

Share Button
Bet365 mobil app för iPhones och Android
4.8 (95.8%) 81 votes
  • Satsa med bet365

+18Spela ansvarsfulltStodlinjen