Bet365 Bonuskod

Lägga acca bet bet365

29 april 2017
par admin

Kanske ska jag börja med att förklara exakt vad ett ackumulator-vad, eller en “acca” som det ibland också kallas, är för något jämfört med vanliga vad. Den här typen av vad omfattar flerfaldiga vad på olika spel eller olika matcher. Varje ackumulator-vad måste ha åtminstone tre stycken val, och om alla tre valen är korrekta vinner du ditt vad och det kan leda till en ficka full av pengar!

Om du har spelat på amerikanska casinos så vet du att de har slottmaskiner där de också använder det här systemet, som då kallas progressiva vad, och de här slottmaskinerna är mycket mer lönsamma än vanliga maskiner. Nedan kan du läsa hur du gör för att lägga acca bet bet365 och lite tips för att öka dina inkomster med ackumulator-vad idag.

bet365 acca

Hur du gör

Om du som många människor är en online vadslagare så kan du lägga acca bet bet365 genom en lätt process.

Logga bara in på Bet365 för att gå med eller använd ditt vadslagnings-konto om du redan är registrerad. Du kan enkelt lägga acca bet bet365 genom att, låt säga att vi tittar på fotbollsmatcher idag, helt enkelt gå till vänster sida av skärmen och tittar på vad som visas just idag.

Om du exempelvis gillar att titta på fotboll och Premier League, så väljer du åtminstone tre av matcherna i den ligan för att lägga acca bet bet365 ackumulator-vad. Din virtuella betting slip hittar du lätt om du tittar på den högra sidan av skärmen och du ska där leta specifikt efter “Flervalsalternativ”. Efter det måstedu hitta namnet där 1@’ står brevid, och det här är då ackumulatorvalet.

Du väljer då helt enkelt hur mycket pengar som du vill satsa och sedan klickar du bara på den gula “Satsa” knappen som du kan hitta precis på botten av sidan för att lägga acca bet bet365 – och det är allt!

Du är nu klar och har gjort ditt allra första ackumulator-vad i fotboll för Premier League! Vi håller tummarna för dig och hoppas verkligen att du ska lyckas ta hem storvinsten genom att lägga acca bet bet365!

zlatan fotboll

Tips

Nu till hur man faktiskt slår oddsen och höjer vinsterna till skyarna genom att lägga acca bet bet365. Det vore ju väldigt enkelt om ens favorit-lag alltid vann men du vet ju att det tyvärr inte alltid är så som är fallet.

Det kan hända mycket olika som leder till förlust, det kan till exempel hända att lagets nyckelspelare råkar vara sjuk, innehar ett rött kort, eller ibland har man bara ren och skär otur när man ska lägga acca bet bet365, men det är ju trots allt bara så det är. Som tur är finns det dock massvis med hjälp att få genom olika sidor på nätet.

Det du kan göra är att titta online bland hundratals av dessa sidor som ger dig statistik, som självklart är baserat på det som redan hänt historiskt sett, men de här sidorna kommer ge dig en bra ide om vem eller vilket lag som du bör satsa på i en match som du är intresserad av att lägga acca bet bet365 på. Till och med i sportsektionen i tidningen, om du föredrar det, är ett bra ställe att börja på.

Tillbaka då till Bet365, det finns för närvarande en riktigt bra ackumulator-bonus för fotboll där, beroende på antalet val i din ackumulator, och om du vinner, så kommer du få ta hem en maffig bonus kontanter.

Lägga acca bet bet365
4.8 (95.69%) 51 votes
  • Satsa med bet365